Despre noi

Situată în centrul oraşului, o combinaţie între modernitate şi tradiţie, pensiunea aduce un nou înţeles termenilor de stil şi eleganţă. Vila Tosca îşi are reşedinţa în una dintre cele mai vechi clădiri ale oraşului, al cărui aer a reuşit să îl păstreze intact. Clădirea a fost construită în 1930 şi a servit drept reşedinţă arhitectului constructor. În anul 2020, la momentul achiziției Vila Tosca conservă clădirea originală, singurele transformări fiind legate de amenajarea şi igienizarea locaţiei.

Din dorința de a asigura mereu cele mai bune condiții oaspeților care-i pășesc pragul, Vila Tosca a efectuat renovări și în 2015, atunci când s-a mărit spațiul de cazare și cel de servit masa în interior, dar și terasa exterioară.

Înbunătățirile au continuat și în 2020, de aceasta dată s-a lucrat la aspectul vizual, ținând cont de gama cromatică și conferind un aspect modern. Pe lângă igienizarea spațiilor de locuit și renovarea lor, s-a mărit și mai mult terasa exterioară pentru a deveni încăpătoare atât pentru oaspeții cazați, cât și pentru cei care vin să ia masa la restaurant.

Personalul vilei, componenta umană a spiritului Tosca, este înzestrat cu ospitalitate, abilitatea de a anticipa şi întâmpina nevoile clienţilor, acordând o mare atenţie detaliilor. Camerele amenajate la cele mai înalte standarde, echipa profesionistă şi ambientul unic transformă. Vila Tosca într-un stil de viaţă, şi serviciile oferite într-o experienţă unică.

Pensiunea beneficiază de încălzire cu centrală proprie si climatizare, izolaţie fonică şi termică, parcare privată cu pază. Pensiunea beneficiază de Internet Wireless gratuit, atât în cameră cât şi în restaurant.