Sincere felicitari pentru atmosfera calda, prietenoasa si serviciile de calitate. Regretam faptul ca am stat numai 2 zile.

Bogdan

As dori så adresez cele mai sincere complimente d-ului Ciprian Petrea pentru facilitarea unei sederi desåvårsite si un service impecabil! Atåt pentru dumneavoastrå cåt si pentru intregul personal nu am suficiente superlative ca så vå pot exprima 100% satisfactia mea ca oaspete. Eu voi reveni cu sigurantå in viitorul apropiat, atåt cu familia cåt si in scop de serviciu!

Mihaela Nymoen

A FOST O NUNTA PERFECTA…. NICI CA PUTEAM ALEGE O LOCATIE MAI BUNA… MANCAREA A FOST DE NOTA 10 ,CAMERA ARATA EXCEPTIONAL,PERSONALUL PRIETENOS IAR PATRONUL # PITA LUI DUMNEZEU# FELICITARI

ALINA

o locatie perfecta ,o nunta reusita cu multe surprize din partea administratorului iar servirea a fost pe masura.Felicitari din toata inima pentru VILA TOSCA daca s-ar putea am repeta nunta in acelasi loc… FELICITARI !!!!

Bot Leonard

Am avut o sedere extreme de placuta si comfortabila. Intregul personal al hotelului a fost foarte prietenos, ospitalier si profesionist

Fam. Ionescu

Mic, cochet, personal, politicos, exact ce trebuie unei persoane aflate in trecere cu diverse treburi.

Krista